Championprisen ble tildelt GeekinAround på etterskudd!

I dag skjedde noe veldig overraskende!
Vi fikk telefon fra Jan Carsten på Lillestrøm, og han fortalte at i år hadde det skjedd en feil ved bedømmingen til FIRST Champion-prisen. Feilen var at poengene fra robotkjøringen ikke var talt med, og dermed ble sluttsummen forskjellig.

Det som skjedde poengmessig, var at de på forhånd veldig jevne poengfordelingene for de tre nominerte lagene Superminds, GeekinAround og Dudes of Norway ble enda jevnere. Under normale omstendigheter ville da dommerne tre sammen og kåre en vinner, men siden dommerne ikke er direkte tilgjengelige for en slik bedømming nå i ettertid, bestemte de seg for å gi Champion-prisen til alle tre lagene.

Det betyr at GeekinAround fikk FIRST LEGO League Champion pris på Lillestrøm i år, sammen med Superminds og Dudes of Norway.

Det var veldig få steder der dette fikk utslag, men så vidt vi skjønte var det på Lillestrøm og i Herning i Danmark. Vi vet ikke utfallet i Herning, men det ble sannsynligvis kåret en ekstra Champion-vinner der også.

SÅ NÅ KAN VI DRA TIL BODØ! Men vi må ha litt betenkningstid!

Innbydelse til Skandinavisk finale!!!
Innbydelse til Skandinavisk finale!!!

Derfor må vi i tillegg til Superminds også gratulere Dudes of Norway med seieren!!! Kanskje vi ses i Bodø?
Nå må vi begynne å øve med roboten så fort vi kan!

I morgen kveld tar vi avgjørelsen for om vi skal reise til Skandinavisk finale eller ikke.

Én kommentar til “Championprisen ble tildelt GeekinAround på etterskudd!”

  1. Hei, hei!
    Gratulerer til en verdig mostander:) Vi tar Norwegian nordover kl.08.55 på fredag! Håper vi sees om bord!! Så kan vi ta Skandinavia med storm!!
    Vi gleder oss!

Det er stengt for kommentarer.