Øving 5 – lørdag 28 sept

I dag møtte alle opp og vi tok lagbilde. Vi jobbet med å fintune programmene.

Lagbilde 2013
Lagbilde 2013

Etter at vi kom i gang bestemte vi oss for å dele oss inn i to grupper, siden vi hadde to veiledere i dag. Den ene gruppea holdt på med den nye roboten og jobbet med flyet. Nå var poenget å gjøre den helt sikker, og det fikk vi til ganske bra.

Den andre gruppa hadde som oppgave å prøve å ta de mørkegrå bygningene fra grønn jordskjelvsone til rosa. Vi kom ikke helt i mål med det i dag, men fikk en grei start. Vi bygde et gripesystem for å løfte tre blokker på en gang. Vi har fortsatt ikke noen plan for hvordan vi skal få de i basen til rosa sone (ved skiltet), men vi har jo fortsatt mange uker igjen å øve på.

De to jentene våre var på Stoff og Stil for å kjøpe stoff som vi skal bruke på pit’en. De kjøpte et svart stoff som vi tror blir bra. De hadde bokstaver der, men de var så dyre at vi ikke kjøpte dem. Vi kjøpte bare S, A, R og A for å teste ut litt. Sara får i allefall navnet sitt på sin skjorte regner vi med.

Neste uke skal vi ha høstferie, men noen på laget skal kanskje øve. Den ene veilederen vår kommer dersom det blir 2-3 deltakere.

 

Full konsentrasjon
Full konsentrasjon
Ganske full konsentrasjon
Ganske full konsentrasjon
Ikke fullt så full konsentrasjon
Ikke fullt så full konsentrasjon