Oppvisning på Heer Skole mandag 18 november

Dagens oppvisning på skolen var veldig vellykket. Det kom mange fra alle de tre klassetrinnene vi hadde invitert.

Vi inviterte 5., 6. og 7. klasse, og allerede når 5. klasse kom, skjønte vi at dette ble suksess. 5. klasse kom heldigvis tidlig, og da fikk vi plass til alle i klassen, siden de hadde delt seg inn i to grupper.

Fra 6. klasse kom ca 30 stykker, og det var superbra.

7. klasse hadde delvis glemt det, så der kom det først bare 6-7 jenter, og det var jo bra, for vi vil ha flere jenter på laget vårt. Vi håper noen av dem blir med neste år! Akkurat når vi var ferdige med de første som kom fra 7. klasse kom resten av klassen, så vi tok det en gang til. Det varte så lenge at de kom 20 minutter for sent til neste time! Håper læreren ikke ble sur.

Vi glemte å telle hvor mange som kom men det var nok 90-100 stykker totalt. Det var alt for lite med de 20 folderne vi hadde tatt med. Vi ga noen av dem til lærerne, så vi håper de som vil være med på laget finner ut av hvordan de skal søke.

Vi ønsker å takke Heer Skole for at vi fikk komme. Og så får vi håpe noen som var der og så på oss i dag vil bli med på laget vårt. Neste år har vi lyst til å være 12 medlemmer på GeekinAround.

Hvis du har lyst til å være på laget vårt, kan du finne kontaktinfo til oss her. Vi starter opp rett etter skolestart neste år.

Her er vår folder , og i den kan du finne mer info.