Onsdag 19 nov

I dag var faktisk samtlige tilstede på øvingen. Forskningsgruppa fikk gjort ferdig presentasjonen sin, og fikk øvd litt. Neste onsdag skal vi øve enda mer. Forskningsgruppa får fri i helgen.

Robotgruppa fikk dessverre ikke delene vi har bestilt fra InXcover. De har visst ikke Norges raskeste postgang fra Bodø via Fauske til Drøbak. Håper vi får det til i morgen da. Det er en EV3 motor medium, fire stk color sensors til EV3, og en gyro. Vi har egentlig gitt opp gyro, men vi tenkte vi skulle kjøpe en ny og sjekke om den var noe bedre. Hvis ikke er det vel ikke noe håp for den hos oss.

Vi programmerte videre på tur 2, som vil gi oss 250 poeng. Den sitter snart helt. Den er «Door», «Football», «Senses and Learning» (loop tilbake), «Homework (basket)» og «Robotics» der vi tar med loop tilbake. Det gikk nesten bra hver gang, og problemet vårt nå er faktisk døra, som skal være den letteste oppgaven på hele bordet omtrent. Vi skal prøve å få løst den i morgen. Vi tok video av nesten alle prøveturene, men den ene gangen det funket 100% gjorde vi selvsagt ikke opptak. Døra feilet. Vi prøver igjen i morgen, og dersom den klaffer, skal vi legge ut video tenkte vi.