Besøk hos skolesjefen i Frogn Kommune

I dag fikk vi besøke skolesjefen i Frogn, eller grunnskolekoordinatoren som det kalles. Hun heter Kari Aagaard, og vi synes det var veldig morsomt. Det var oss seks jentene, pluss Sophie og Tommie som er forskningsveiledere.

Vi fortalte henne om FLL og prosjektet vårt, og viste henne presentasjonen som vi skal bruke på finaledagen på Lillestrøm. Så viste vi filmen vi har laget om Ebola, som er et eksempel på hvordan vi tenker at man kan lære bedre i skolen.

Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra Kari som vi skal fortelle om på Lillestrøm. Kari viste oss også kommunestyresalen, og vi traff også ordføreren i Frogn, Thore Vestby. Det var veldig hyggelig. Han hadde ikke hørt om FLL, men vi fortalte ham masse om det.

Forskningsgruppa sammen med Kari Ågård i Frogn Kommune
Forskningsgruppa sammen med Kari Aagaard i Frogn Kommune

Kari spurte oss hvordan vi likte oss på Heer skole, og vi fortalte henne om det også. Så spurte hun oss hva man kunne gjøre med de kjedelige timene hvor lærerne bare står og prater. Vi sa at når vi lagde videoen om Ebola, lærte vi masse om det, så det er en veldig fin måte å lære på.

Her fikk vi treffe ordfører Thore Vestby i Frogn
Her fikk vi treffe ordfører Thore Vestby i Frogn