Årets konkurranse på Lillestrøm – oppsummert

FIRST LEGO League Champion på Lillestrøm ble i år Superminds! Det er bare å gratulere, for de hadde gjort en super innsats i år. Superminds representerer HVAM IL og har vært med siden 2011, dvs like lenge som GeekinAround. Superminds ble nominert i samtlige klasser i år, og det er imponerende. De fikk 2 førstepriser (profilering og forskning) i tillegg til FIRST Champions.

Årets FIRST Champions på Lillestrøm var Superminds
Årets FIRST LEGO League Champions på Lillestrøm var Superminds

GeekinAround ble nomindert i ganske mange kategorier, og vi er veldig fornøyd med vår innsats i år.
Vi ble også nominert til FIRST LEGO League Champion, der det var veldig jevnt blant de tre første. GeekinAround kom på tredjeplass i denne kategorien. Vinneren av FIRST LEGO League Champion går videre til Skandinavisk finale som er i Bodø i år.

I tillegg til å være nomindert til FIRST LEGO League Champion, var vi også nominert til samarbeidsprisen og teknologiprisen. Teknologiprisen vant vi i år. Og så var vi veldig close til å bli nominert til Profileringsprisen. Vi hadde 9 poeng av 10, men ble ikke nominert i år.

GeekinArounds to førstepriser fra 2013
GeekinArounds to førstepriser fra 2013

Vi fikk to priser i år, Robotkonkurransens 1. pris, og Teknologiprisen. Vi kom på tredjeplass totalt.

Samarbeidsprisen gikk i år til Dudes of Norway. De hadde den høyeste poengsummen i årets robotkonkurranse på Lillestrøm. De fikk 349 poeng som sin høyeste score. Dessverre var de ørlite grann ustabile, så de kom ikke helt til finalen etter at de røk ut i semifinalen med uheldig kjøring der.

Etter å ha reist fra Lillestrøm var vi på Peppes Pizza i Drøbak og feiret årets innsats. Det har blitt en tradisjon nå, for vi har gjort det i alle de årene vi har deltatt.

Vi er på Peppes Pizza og feirer
Vi er på Peppes Pizza og feirer

Vi vil også takke de som arrangerte en super turnering på Lillestrøm! Et fantastisk arrangement!!!

2 kommentarer til “Årets konkurranse på Lillestrøm – oppsummert”

 1. Hei,
  Takk for en fin konkurranse:) Takk for hjulene i tillegg!! Vi holder alle oppdatert gjennom superminds.blogg.no. Ta gjerne en titt!

  1. Bare hyggelig! Vi er veldig glade for å gi dere hjulene. Vi hadde seks, og nå har vi fire.
   Lykke til i Bodø! Håper dere gjør det bra.
   Kanskje vi kommer for å se på. I fjor var vi og så på Dudes of Norway på Fornebu. Litt kortere reisevei riktignok, men Bodø er vel bare en time unna med fly.

Det er stengt for kommentarer.