Nyheter om ASTRO

På tide med litt oppdateringer rundt turneringen, så her kommer litt mer info.

Nå begynner ting å falle på plass med turneringen. I dag fikk vi tak i lokale, og årets turnering blir derfor avholdt i Drøbak den 29. mars fra kl. 10 (dørene åpner kl. 9). Lokalet blir Dyrløkkeåsen skole, som har en veldig fin hall som vil egne seg til turneringen vår. Det er ca 120 sitteplasser på tribunen, og det burde holde for oss.

Dørløkkeåsen skole
Dørløkkeåsen skole

For å kjøre dit fra Oslo, kjører dere E6 sydover mot Göteborg, og tar av mot Drøbak i Korsegårdskrysset. Det er også mulig å ta av mot Drammen og Oslofjordtunnelen. Dersom man kommer fra Telemark er Moss-Horten best, og kommer man fra Drammen og Kongsberg tar man Oslofjordtunnelen fra Hurum.

Klikk på kartet for å åpne
Klikk på kartet for å åpne

Vi har ikke sendt ut invitasjon til noen lag enda, men vi skal gjøre det i løpet av kort tid. Det blir sendt ut gjennom FIRST i Bodø, siden vi ikke har adressen til noen av lagene vi ønsker å invitere. Vi publiserer lagene etterhvert som de godtar invitasjonen.

Så er det greit å nevne at det er lov å melde sin interesse dersom man ikke hører fra oss. Vi kan i verste fall øke antallet deltaker-lag.

Vi håper dette blir moro!