Kategoriarkiv: ASTRO

Invitasjonene til ASTRO er sendt ut i dag

I dag ble invitasjonene til ASTRO-turneringen sendt ut til de lagene vi har valgt å invitere. Så nå venter vi i spenning på tilbakemeldinger!

Dersom ditt lag har fått invitasjon er vi veldig glade for å få tilbakemelding tidlig.

Dersom du har et lag som ikke fikk invitasjon men som har veldig lyst til å være med så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi kan sannsynligvis ta med lag utover de vi har invitert, så håpet er ikke ute!

Vi sendte også spesialinvitasjon til Lego Vinir på Færøyene. Men de kunne dessverre ikke komme. Synd for oss, for de er veldig flinke. Men samtidig flaks for oss, for de kunne stukket av med mange av pokalene og premiene. Ellers er ASTRO foreløpig for norske lag.

Har dere et lag som ikke har vært med i FLL, så er vi også interessert i å høre fra dere!

Nyheter om ASTRO

På tide med litt oppdateringer rundt turneringen, så her kommer litt mer info.

Nå begynner ting å falle på plass med turneringen. I dag fikk vi tak i lokale, og årets turnering blir derfor avholdt i Drøbak den 29. mars fra kl. 10 (dørene åpner kl. 9). Lokalet blir Dyrløkkeåsen skole, som har en veldig fin hall som vil egne seg til turneringen vår. Det er ca 120 sitteplasser på tribunen, og det burde holde for oss.

Dørløkkeåsen skole
Dørløkkeåsen skole

For å kjøre dit fra Oslo, kjører dere E6 sydover mot Göteborg, og tar av mot Drøbak i Korsegårdskrysset. Det er også mulig å ta av mot Drammen og Oslofjordtunnelen. Dersom man kommer fra Telemark er Moss-Horten best, og kommer man fra Drammen og Kongsberg tar man Oslofjordtunnelen fra Hurum.

Klikk på kartet for å åpne
Klikk på kartet for å åpne

Vi har ikke sendt ut invitasjon til noen lag enda, men vi skal gjøre det i løpet av kort tid. Det blir sendt ut gjennom FIRST i Bodø, siden vi ikke har adressen til noen av lagene vi ønsker å invitere. Vi publiserer lagene etterhvert som de godtar invitasjonen.

Så er det greit å nevne at det er lov å melde sin interesse dersom man ikke hører fra oss. Vi kan i verste fall øke antallet deltaker-lag.

Vi håper dette blir moro!

 

ASTRO

GeekinAround har lenge gått med planer om å arrangere en ren robotkonkurranse basert på FLL. Derfor slipper vi nå nyheten om at vi i år skal arrangere ASTRO 2014.

Les mer under ASTRO!

Vi håper dette blir godt mottatt! Da er det fare for at det blir gjentatt årlig.